• Snel resultaat
  • Menselijke aanpak
  • Geen zorgen meer over contributie-inning
  • Online inzage in uw dossier
  • Meer inkomsten voor uw club
  • Volledig no-cure-no-pay!
<p>Sportincas kan de volledige facturatie voor uw sportvereniging verzorgen. Daarmee legt u al in een vroeg stadium de verantwoordelijkheid van inning bij een professionele organisatie.</p>
<h2>Waarom deze dienst?</h2>
<p>Het verzorgen en innen van de contributie is al een tijdrovende bezigheid. Bij veel verenigingen en sportclubs

Alle diensten zijn gericht op aandacht voor uw clublid.

Direct vordering indienen
Teruggebeld worden
Adviesgesprek aanvragen
of mail info@sportincas.nl

Sportincas kan de volledige facturatie voor uw sportvereniging verzorgen. Daarmee legt u al in een vroeg stadium de verantwoordelijkheid van inning bij een professionele organisatie.

Waarom deze dienst?

Het verzorgen en innen van de contributie is al een tijdrovende bezigheid. Bij veel verenigingen en sportclubs

%%P_TEXT%%

Sportincas kan de volledige facturatie voor uw sportvereniging verzorgen. Daarmee legt u al in een vroeg stadium de verantwoordelijkheid van inning bij een professionele organisatie.

 

Waarom deze dienst?

Het verzorgen en innen van de contributie is al een tijdrovende bezigheid. Bij veel verenigingen en sportclubs is dit in handen van de ledenadministrateur. Een goede administratie is de basis voor een goede verwerking van de contributies. Veel verenigingen innen de contributies aan de hand van een automatische incasso. Dit is een uitstekende manier van inning. Het geeft bovendien duidelijkheid aan de leden. Zolang het bedrag inbaar is gaat het goed. Maar op het moment van een stornering beginnen de problemen.  

Stornering, het begin van veel ellende

 

Een stornering is een eerste signaal voor het ontstaan van mogelijke problemen in de toekomst. Een saldotekort of onjuist ingevoerde gegevens zijn vaak de oorzaken. Vervolgens brengt het extra werk met zic mee voor de administrateur of penningmeester. Pas als de administratie weer helemaal bij is komen deze storneringen aan het licht. Het goed inrichten van de ledenadministratie en het het correct invoeren van gegevens kunnen problemen voorkomen. Neem contact met ons op.

 

Bij veel verenigingen wordt met een automatische incasso gewerkt.
Dat gebeurd nadat de leden middels de website en of een contributiefactuur op de aanstaande incasso zijn gewezen. Gelukkig blijken de meeste incasso's inbaar. Maar de rekeningen die niet betaald worden zorgen voor problemen.  Er wordt een herinnering gestuurd  en daarna al of niet aangemaand. Maar is die factuur of aanmaning wel op de juiste manier ingericht en op tijd verzonden?  Sportincas heeft het antwoord.   Laat u ook overtuigen en neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Nu iedereen in onze tennisclub netjes op tijd betaalt merken we dat de sfeer is verbeterd. En bij mij als penningmeester nog wel het meest!


Word ook direct klant
of vraag een adviesgesprek aan
Postadres
Postbus 50
2170 AB Sassenheim
info@sportincas.nl
www.sportincas.nl
0252-347988

ABN AMRO bank: 59.28.26.309
BTW-nummer: 800731293B01
KvK: 28057058
* verplicht veld
*
clear this field