• Snel resultaat
  • Menselijke aanpak
  • Geen zorgen meer over contributie-inning
  • Online inzage in uw dossier
  • Meer inkomsten voor uw club
  • Volledig no-cure-no-pay!
Incasso bureau sportclub

Wij innen contributie voor uw club met hart voor uw leden.

%%P_VAR_PREFIX%% %%P_MENUTITLE%%
%%P_MENUTITLE%%
%%P_MENUTITLE%%

Incasso bureau sportclub

%%P_TEXT%%

Heeft u leden die niet in staat zijn om de contributie te betalen? Daar kunt u veel tijd mee kwijt zijn. Behalve wanneer u een incasso bureau sportclub inschakelt. Sportincas is zo’n incasso bureau, geheel gespecialiseerd in het vorderen van achterstallige contributie van sportclubs.

Wat kunnen doen als incasso bureau sportclub:
- wij fungeren als tussenpersoon, zodat u zelf niet met de leden om de tafel hoeft;
- u hoeft uw relatie met uw leden niet op het spel te zetten;
- u krijgt gegarandeerd de achterstallige contributie betaald, doordat we persoonlijke betaalplannen maken;
- het inschakelen van Sportincas als incassobureau is voor u als sportvereniging of -club geheel gratis, de kosten worden doorberekend aan de wanbetaler.

Sportincas is een incasso bureau gespecialiseerd in één soort incasso-opdrachten: die van sportverenigingen en sportclubs. Andere incassobureaus doen deze opdrachten er vaak bij en weten niet wat er speelt in de verenigingen en onder leden. Wij wel. Daarom bent u als sportclub of -vereniging bij ons aan het juiste adres voor uw incasso-opdrachten.

Wilt u direct een vordering bij ons indienen of toch liever eerst een vrijblijvend adviesgesprek aanvragen? Dat kan eenvoudig via de website. Ook kunt u als u een incasso bureau sportclub nodig heeft door ons teruggebeld worden. Wij zijn u graag van dienst, zodat u kunt doen wat echt belangrijk is: het leiden van uw sportvereniging.

Juist omdat onze korfbalclub zo klein is hebben we zoveel last als de contributies te laat of niet binnenkomen. Daarom hebben we Sportincas ingeschakeld.


Word ook direct klant
of vraag een adviesgesprek aan
%%P_VAR_BLOCK_CONTENT%%
* verplicht veld
*
clear this field