• Snel resultaat
  • Menselijke aanpak
  • Geen zorgen meer over contributie-inning
  • Online inzage in uw dossier
  • Meer inkomsten voor uw club
  • Volledig no-cure-no-pay!
Incasso voor sportclubs

Wij innen contributie voor uw club met hart voor uw leden.

Direct vordering indienen
Teruggebeld worden
Adviesgesprek aanvragen
of mail info@sportincas.nl

Incasso voor sportclubs

%%P_TEXT%%

Betalingsachterstand? SportIncas incasso voor sportclubs helpt

Als sportvereniging heeft u soms te maken met achterstallige betalingen. U kunt dan het beste SportIncas inschakelen. Wij zijn gespecialiseerd in de incasso voor sportclubs.

 

Papierwerk

Heeft u leden met een betalingsachterstand? Het is best lastig om daar zelf achteraan te gaan. U moet immers uw leden waar u een goede band mee heeft op een heel andere manier benaderen dan u normaal zou doen. Toch is het belangrijk voor uw sportclub dat de contributie betaald wordt.

 

Sportincas

SportIncas is een incassobureau gespecialiseerd in de incasso voor sportclubs. Wij weten wat er binnen de vereniging speelt en hoe de betalingsachterstand van leden kan worden opgelost. Zonder dat ook maar iemand er iets van hoeft te weten. Zo kunnen wij namens u contact opnemen met het betreffende lid en navragen waardoor de achterstand is ontstaan. Ook helpen wij mee om een betalingsregeling op te zetten. SportIncas incasso voor sportclubs is er voor u en uw leden.

Voordelen:

  • u hoeft zelf niet achter de verschuldigde contributie aan
  • een brief van een incassobureau wordt vaak serieuzer genomen en direct betaald
  • SportIncas kan als tussenschakel fungeren tussen de sportclub en haar leden zonder de relatie onderling te beschadigen


Neem daarom geheel vrijblijvend contact met ons op om te zien wat SportIncas als incasso voor sportclubs voor u kan betekenen. Vraag vandaag nog een vrijblijvend adviesgesprek aan of dien uw eerste vordering al direct in

Doordat er nu makkelijker geld binnenkomt kunnen we met de club leukere dingen doen dan eerst. We hadden SportIncas veel eerder moeten kennen!


Word ook direct klant
of vraag een adviesgesprek aan
Postadres
Postbus 50
2170 AB Sassenheim
info@sportincas.nl
www.sportincas.nl
0252-347988

ABN AMRO bank: 59.28.26.309
BTW-nummer: 800731293B01
KvK: 28057058
* verplicht veld
*
clear this field