• Snel resultaat
  • Menselijke aanpak
  • Geen zorgen meer over contributie-inning
  • Online inzage in uw dossier
  • Meer inkomsten voor uw club
  • Volledig no-cure-no-pay!
Incassobureau vereniging

Wij innen contributie voor uw club met hart voor uw leden.

Direct vordering indienen
Teruggebeld worden
Adviesgesprek aanvragen
of mail info@sportincas.nl

Incassobureau vereniging

In de praktijk blijkt dat veel leden van een vereniging niet op tijd betalen. Je zou denken dat niet zo is. Immers, veel leden zijn lid van een vereniging omdat ze iets doen wat ze leuk vinden, zoals met elkaar voetballen, vollyballen of hockey spelen. Veel leden realiseren zich ok niet dat hun vereniging daardoor in de problemen kan komen. Het is zelfs zo dat verenigingen, groot of klein, zelfs in de financiele problemen kunnen komen door het betaalgedrag van hun leden.

Incasso uit handen geven

Besturen van sportclubs en andere verenigingen volgend de trend die ook bij bedrijven steeds meer lijkt te komen; ze geven het inningstraject van contributie uit handen aan een professionele partij. Hiermee maken de vereningen hun handen weer vrij voor leukere en belangrijkere taken. En zijn ze verzekerd van een betere kasstroom, zonder dat ze 'hard' hoeven optreden tegen hun eigen leden.

Sportincass, gespecialiseerd incassobureau

Als vereniging geeft je iets graag uit handen aan een specialist. Aan een partij die weet hoe je omgaat met lastige situaties. Die gaat voor resultaat op een 'zachte' manier, dus zowel de relatie vooropstelt als voor de uiteindelijke contributieinning gaat. Sportincas is zo'n incassobureau. Door de ruime ervaring en specialisatie voor (sport)verenigingen, helpt ze op regelmatige basis kleine, middelgrote en grote sportclubs aan een betere cashflow. Wilt u dit ook? neem dan contact met ons op. We bespreken samen de mogelijkheden.

Ik besteedde bijna 90 procent van mijn tijd aan het binnenhalen van de laatste 10 procent voor onze zeilvereniging. Nu met Sportincas is dat verleden tijd.


Word ook direct klant
of vraag een adviesgesprek aan
Postadres
Postbus 50
2170 AB Sassenheim
info@sportincas.nl
www.sportincas.nl
0252-347988

ABN AMRO bank: 59.28.26.309
BTW-nummer: 800731293B01
KvK: 28057058
* verplicht veld
*
laat dit veld leeg