• Snel resultaat
  • Menselijke aanpak
  • Geen zorgen meer over contributie-inning
  • Online inzage in uw dossier
  • Meer inkomsten voor uw club
  • Volledig no-cure-no-pay!
Nieuws

Wij innen contributie voor uw club met hart voor uw leden.

Direct vordering indienen
Teruggebeld worden
Adviesgesprek aanvragen
of mail info@sportincas.nl
%%P_TEXT%%

Nieuwe incassowetgeving


news_image_1.jpg

Sinds 2012 is de huidige incassowet van kracht. Schuldeisers kunnen niet meer ongelimiteerd incassokosten in rekening brengen. Tegelijk wordt het voor consumenten relatief duur om kleine schulden niet te betalen .

 

 

De kosten voor incasso zijn vanaf 1 juli 2012 sterker gereguleerd. De wet normering buitengerechtelijke incassokosten in toen in werkinggetreden.

Nieuw is dat incassokosten als een percentage van het te betalen bedrag worden berekend, met een minimale en maximale prijs

Schuldeisers moeten nu eerst een aanmaning sturen, voordat ze incassokosten in rekening brengen. Wie een onbetaalde rekening heeft, krijgt dan veertien dagen extra tijd om te reageren. Daarna mag de schuldeiser 15 procent incassokosten in rekening brengen over de eerste 2.500 euro die te laat betaald is.

Over de volgende 2.500 euro mag 10 procent in rekening worden gebracht. Het percentage wordt lager, naarmate de omvang van de factuur toeneemt. Het maximumbedrag is 6.775 euro bij een vordering van één miljoen euro of meer.Meer nieuws


Omdat het niets kost, hebben we als kleine vereniging toch erg veel baat bij een incassobureau. Sportincas kozen we vanwege de sportieve aanpak voor onze leden.


Word ook direct klant
of vraag een adviesgesprek aan
Postadres
Postbus 50
2170 AB Sassenheim
info@sportincas.nl
www.sportincas.nl
0252-347988

ABN AMRO bank: 59.28.26.309
BTW-nummer: 800731293B01
KvK: 28057058
* verplicht veld
*
clear this field