• Snel resultaat
  • Menselijke aanpak
  • Geen zorgen meer over contributie-inning
  • Online inzage in uw dossier
  • Meer inkomsten voor uw club
  • Volledig no-cure-no-pay!
No-cure-no-pay Vereniging

Wij innen contributie voor uw club met hart voor uw leden.

Direct vordering indienen
Teruggebeld worden
Adviesgesprek aanvragen
of mail info@sportincas.nl

No-cure-no-pay Vereniging

Voor de vereniging kost de incasso-procedure eigenlijk niets. Nadat de vereniging de juiste stappen heeft genomen om het lid tot betaling te verzoeken wordt de openstaande vorderingen in beheer van Sportincas gegeven. We spreken dan van een wanbetaler.

 

Benadering wanbetaler

Sportincas gaat deze wanbetaler benaderen om tot betaling over te gaan. De eigenlijke vordering wordt verhoogd met een bedrag waarvoor Sportincas de incasso zal verzorgen. Deze opslag is aan een maximum gebonden. Als de wanbetaler de openstaande post met opslag aan Sportincas heeft betaald ontvangt de vereniging het volledige bedrag van de oorspronkelijke vordering op haar rekening. Als de totale betaling ook bij aanmaning door Sportincas uitblijft zijn geen kosten aan Sportincas verschuldigd.

 

No-cure-no-pay helder uitgelegd

De eerlijkheid gebied te zeggen dat er als er deelbetalingen worden ontvangen wel kosten in rekening worden gebracht. De betaling is dan immers een gevolg van onze bemoeiienis. Deze kosten zijn wij wel overeengekomen want aan elke incasso-opdracht gaat een werk-overeenkomst vooraf. En tijdens de incasso-periode is er natuurlijk overleg over de te volgen strategie.
Bent u geinteresseerd geraakt? Leuk! Neem eens contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek

Juist omdat onze korfbalclub zo klein is hebben we zoveel last als de contributies te laat of niet binnenkomen. Daarom hebben we Sportincas ingeschakeld.


Word ook direct klant
of vraag een adviesgesprek aan
Postadres
Postbus 50
2170 AB Sassenheim
info@sportincas.nl
www.sportincas.nl
0252-347988

ABN AMRO bank: 59.28.26.309
BTW-nummer: 800731293B01
KvK: 28057058
* verplicht veld
*
laat dit veld leeg