• Snel resultaat
  • Menselijke aanpak
  • Geen zorgen meer over contributie-inning
  • Online inzage in uw dossier
  • Meer inkomsten voor uw club
  • Volledig no-cure-no-pay!
Veel gestelde vragen

Wij innen contributie voor uw club met hart voor uw leden.

Direct vordering indienen
Teruggebeld worden
Adviesgesprek aanvragen
of mail info@sportincas.nl

Veel gestelde vragen

%%P_TEXT%%
A:
Sportincas kent maar één soort incasso-opdrachten. Namelijk die van verenigingen en sportclubs. Veel andere incasso-bureaus doen dit soort incasso er bij. Sportincas beschouwt het als een specialisme. Met oog voor de opdrachtgever en een oogje voor de wanbetaler. Het gaat uiteindelijk om één resultaat; het innen van de vordering.
A:
Het incassotraject is voor de vereniging of de sportclub veelal gratis. Sportincas brengt wel kosten in rekening maar deze worden betaald door de "wanbetaler". Als de wanbetaler helemaal niet betaalt brengt Sportincas ook geen kosten in rekening. Niet betalen is dus voor risico van Sportincas. Betaalt de wanbetaler het bedrag niet aan Sportincas maar aan de vereniging dan beschouwt Sportincas de betaling als een resultaat van de incasso-opdracht. De vereniging of alsnog de wanbetaler draaien dan op voor de kosten.
A:
Dat is afhankelijk van het moment van actie voor Sportincas. De sportclub levert een overzicht aan van de acties tot het moment dat Sportincas start. In het overzicht staan de momenten van facturering van contributies en/of andere bedragen. (Verzenddatum eerste factuur, verzenddatum herinneringen(en) en verzenddatum laatste aanmaning). Verder staan in het overzicht een duidelijke weergave waarop de kosten betrekking hebben (contributie, boete, etc). De n.a.w. gegevens moeten de juiste zijn en indien mogelijk vergezeld gaan van een e-mail adres. Tot slot moet de opdrachtgever, indien bestaand, eerdere correspondentie overleggen aangaande openstaande en uit handen gegeven vorderingen. Sportincas kan eerder in het traject insteken. De laatste aanmaning kan door Sportincas worden verzorgd al of niet namens de vereniging. Afhankelijk van het aantal te versturen facturen kan een aanbod op maat worden gemaakt. Tot uiteindelijk de gehele contributie-verwerking. Het risico van niet betalen door de leden blijft altijd voor de sportvereniging.
A:
Sportincas incasseert voor sportclubs openstaande vorderingen. Het traject kan worden uitgebreid tot uiteindelijk een complete contributie-verwerking. (Sportincas is bekend met ledenbestanden verwerkt in Sportlink) Sportincas doet géén ledenadministratie.
A:
In eerste instantie zullen uw leden vreemd opkijken. at overkomt hen nu? Zomaar een incasso bureau dat om betaling van een openstaande post vraagt. Wellicht zijn ze even boos en gepikeerd. Misschien schamen die leden zich wel. Maar in veel gevallen zullen deze leden hals over kop betalen. Want dit is toch niet de bedoeling.
A:
Kort gezegd betekent dit dat als er geen resultaat geboekt wordt er ook geen kosten verschuldigd zijn. De incassokosten worden in principe betaald door de "wanbetaler". En betaalt de 'wanbetaler"uiteindelijk niet dan zijn de gemaakte kosten voor Sportincas. Bij gedeeltelijke betaling kan er wel een deel van de kosten bij de vereniging komen. Dit hangt van onze overeenkomst af.

Juist omdat onze korfbalclub zo klein is hebben we zoveel last als de contributies te laat of niet binnenkomen. Daarom hebben we Sportincas ingeschakeld.


Word ook direct klant
of vraag een adviesgesprek aan
Postadres
Postbus 50
2170 AB Sassenheim
info@sportincas.nl
www.sportincas.nl
0252-347988

ABN AMRO bank: 59.28.26.309
BTW-nummer: 800731293B01
KvK: 28057058
* verplicht veld
*
clear this field