home werkwijze waarom een incassobureau nieuws contact

Last van een achterstand
op de contributie?
Niet meer met Sportincas!

De nadelen van een contributieachterstand

Bent u de vrijwillige penningmeester van een sportvereniging? Dan heeft u vast en zeker weleens te maken met een contributieachterstand van uw leden. Dat is erg vervelend. Vooral omdat u uw administratieve werkzaamheden voor de club voor uw plezier zou moeten doen.

Gelukkig is er nu Sportincas. Dat is een website die u het incasseren een stuk makkelijker zal maken. Daar vindt u de oplossing voor de contributieachterstand bij uw sportclub of dat nu gaat om een voetbalvereniging of de tennisclub.

Gespecialiseerd in incasso voor sportverenigingen

Sportincas is namelijk een gespecialiseerd incassobureau voor sportverenigingen. En dat heeft zo zijn voordelen. U krijgt als bijna vanzelf meer inkomsten voor uw club door een betere kasstroom en structureel beter betaalgedrag. Hierdoor hoeft u nauwelijks nog gebruik te maken van deurwaarders. Bovendien biedt Sport-Incas:

- Altijd persoonlijk contact
- één contactpersoon
- 24/7 toegang tot uw dossier
- Incasso op basis van no-cure-no-pay, waarmee het uw vereniging niets kost!

Laat Sportincas uw contributieachterstand weer rechttrekken

Kortom u heeft alles te winnen en niets te verliezen. Want Sportincas lukt het in 93% van de gevallen de rekening middels het minnelijke traject te innen. Daar bedoelen wij mee dat wij uw leden benaderen om op morele gronden tot betaling over te gaan. Omdat Sportincas het verenigingsleven als geen ander kent, zijn wij in staat uw leden zover te krijgen dat ze willen betalen in plaats van moeten. Laat u ook overtuigen en neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Of bel ons op 0252-228610 (wacht even op de doorschakeling). Administreren wordt weer leuk met Sportincas!

Hoe kunnen we je helpen?

AFSPRAAK MAKEN VORDERING INDIENEN