home werkwijze waarom een incassobureau nieuws contact

No-cure-no-pay incasso
voor verenigingen
en clubs

Voor de vereniging kost de incasso-procedure eigenlijk niets. Nadat de vereniging de juiste stappen heeft genomen om het lid tot betaling te verzoeken wordt de openstaande vorderingen in beheer van Sportincas gegeven. We spreken dan van een wanbetaler.

Benadering van de wanbetaler

Sportincas gaat deze wanbetaler benaderen om tot betaling over te gaan. De eigenlijke vordering wordt verhoogd met een bedrag waarvoor Sportincas de incasso zal verzorgen. Deze opslag is aan een maximum gebonden. Als de wanbetaler de openstaande post met opslag aan Sportincas heeft betaald ontvangt de vereniging het volledige bedrag van de oorspronkelijke vordering op haar rekening. Als de totale betaling ook bij aanmaning door Sportincas uitblijft zijn geen kosten aan Sportincas verschuldigd.

No-cure-no-pay helder uitgelegd

De eerlijkheid gebied te zeggen dat er als er deelbetalingen worden ontvangen wel kosten in rekening worden gebracht. De betaling is dan immers een gevolg van onze bemoeienis. Deze kosten zijn wij wel overeengekomen want aan elke incasso-opdracht gaat een werk-overeenkomst vooraf. En tijdens de incasso-periode is er natuurlijk overleg over de te volgen strategie.

Interesse in no-cure-no-pay incasso?

Bent u geinteresseerd geraakt? Leuk! Neem eens contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Hoe kunnen we je helpen?

AFSPRAAK MAKEN VORDERING INDIENEN