home werkwijze waarom een incassobureau nieuws contact

Automatische incasso een "must"

Bij een voetbalclub incasso doorvoeren zou haast een verplichting moeten worden. Op deze manier is een voetbalclub verzekerd van een deel van haar inkomsten. Voor de ene voetbalclub is dit een klein deel van haar inkomsten maar voor een ander kan dit een groot deel van haar inkomsten zijn. Maar bij een voetbalclub incasso invoeren zou betekenen dat je ook verzekerd bent van de inkomsten.

Voordelen van incasso voor uw voetbalvereniging

Er zijn vele voordelen bij de voetbalclub incasso in te voeren:

- Minder administratieve rompslomp voor zowel de vereniging als leden
- Minder hoge belasting voor de vrijwilligers
- Incasso's uitgevoerd door een gespecialiseerd bureau
- Vast contactpersoon bij de incasserende partij
- Zekerheid van de inkomsten

Voorkom problemen door tijdig reageren

Door uw voetbalclub incasso in te laten voeren kunt u deze problemen verminderen of weghalen. Dit zodat u zich bezig kunt houden met het runnen van de vereniging en bijbehorende werkzaamheden en wij ons bezig zullen houden met uw administratieve handelingen. Wij van Sportincas zijn vakkundig hierin en helpen u graag hierbij.

Betalen doe je voor elkaar, Sportincas krijgt het voor elkaar

Bij een voetbalclub ben je er voor elkaar, de club is er voor de leden en de leden zijn er voor de club. De voetbalclub incasso laten vorderen zou dan ook een vanzelfsprekendheid moeten zijn. Maak het voor iedereen makkelijker en voer bij je voetbalclub incasso in. Via deze site heeft u de makkelijkste weg gevonden om dit voor elkaar te krijgen. Wij nodigen u uit een aanvraag te doen voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Alleen voor voetbalclubs?

Natuurlijk niet! Sportincas is er voor alle soorten sportclubs en verenigingen. Voor voetbal natuurlijk, maar ook voor alle andere balsporten. Voor grote en kleine verenigingen, Van vliegclubs tot dressuurverenigingen. En van drumfanfares tot surfclubs. Het maakt niet uit als de bedragen klein of groot zijn. Of als het maar om één enkele vordering gaat. Want een klein bedrag kan voor een kleine vereniging een heel groot bestanddeel van de contributie inkomsten. Vertrouw op de hulp van Sportincas!

 

Hoe kunnen we je helpen?

AFSPRAAK MAKEN VORDERING INDIENEN