home werkwijze waarom een incassobureau nieuws contact

Heeft uw club last
van wanbetalers?
Sportincas helpt!

Goed omgaan met wanbetalers, hoe kan dat?

Het onderwerp wanbetalers ligt voor sportclubs vaak gevoelig. De penningmeester moet geld innen van een lid dat misschien juist actief is voor de club, of waarvan bekend is dat hij of zij familieproblemen of financiële problemen heeft. Onze ervaring is dat na het inschakelen van een incassobureau er snel wordt betaald, in tegenstelling tot na het ontvangen van een aanmaning van de penningmeester.

Hoe werkt het incassotraject?

Ons incassotraject is op basis van no cure, no pay: de incassokosten zijn voor de wanbetalers van de sportclub. De openstaande rekening wordt door Sportincas verhoogd met administratiekosten. Betalen de wanbetalers de sportclub helemaal niet? Dan ligt het risico van niet betalen bij Sportincas. Betalen de wanbetalers gedeeltelijk, dan kan een deel van de kosten bij de sportclub gelegd worden. Dit is afhankelijk van de afspraken die Sportincas en de sportclub met elkaar maken. 

De voordelen als Sportincas de inning doet

Discretie
Sportincas heeft feeling voor het sociale karakter van een sportclub en zal wanbetalers sportclub discreet benaderen. Wij maken het probleem bespreekbaar en komen samen met de opdrachtgever tot een oplossing.

Specialist
Ons vak is puur het benaderen van wanbetalers sportclub. Wij zijn geen onderdeel van een groter incassobureau.

Succes verzekerd
Wij behalen in 95% van de gevallen succes. Op no cure, no pay basis helpen wij u met uw moeilijkste vordering.

Contributie
Naast vorderingen kunnen wij de contributieverwerking verzorgen.

Adviserende rol
In een vrijblijvend adviesgesprek kunnen wij u de voordelen van onze aanpak toelichten. Dit gesprek is gratis en u zit nergens aan vast.

Hoe kunnen we je helpen?

AFSPRAAK MAKEN VORDERING INDIENEN