home werkwijze waarom een incassobureau nieuws contact

Met verenigingsincasso
trekt u de debiteuren
weer vlot

Met verenigingsincasso bent u verzekerd van uw inkomsten.

Als sportvereniging wilt u ook de contributie van uw leden geïncasseerd krijgen. Deze inkomsten heeft u nodig voor het kunnen besturen en runnen van uw sportvereniging. Het onderhoud van de velden, de kleedkamers, de kleding van uw leden, de wedstrijdorganisatie en de activiteiten naast de wedstrijden. Met verenigingsincasso betalen de leden automatisch en heeft u hier geen omkijken meer naar. Sport-Incas verzorgt de incasso voor uw vereniging op een doeltreffende manier. Wij nemen u graag de incassoprocedure uit handen en zorgen voor een correcte afhandeling ervan. Een groot gemak voor u en voor uw leden.

Waarom verenigingsincasso?

Wat zijn de voordelen voor u? Heeft u wel eens nagedacht over de gevolgen voor verenigingsincasso?

- geen zorgen meer over contributiebetaling
- geen omkijken meer naar wanbetalers
- geen extra druk bij vrijwilligers
- u de factuur en herinneringen, wij de rest

Zo kiest u voor verenigingsincasso

Het verzorgen en innen van de contributies is een omvangrijke en tijdrovende bezigheid. Sportincas kan u de complete contributie inning uit handen nemen. Voorwaarde is wel dat de ledenadministratie up-to-date is. Aan de hand van de omvang van de administratie maakt Sportincas een offerte op maat. Of een offerte voor het laatste en vaak moeilijkste deel van het incasso traject.

De invoer van verenigingsincasso voor uw club

Wij helpen u bij de invoering van verenigingsincasso. Wij zijn een gespecialiseerde en vakkundige organisatie. Met onze ervaring zorgen we ervoor dat de verenigingsincasso snel en correct wordt uitgevoerd. Zodat u hier geen omkijken meer naar heeft. Leden die niet betalen schrijven wij aan en eventuele aanmaningen versturen wij ook voor u. U heeft hier verder totaal geen omkijken meer naar.

Bent u benieuwd wat Sportincas voor uw vereniging kan betekenen op het gebied van verenigingsincasso? Vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Hoe kunnen we je helpen?

AFSPRAAK MAKEN VORDERING INDIENEN