home werkwijze waarom een incassobureau nieuws contact

Sportincas is een
incassobureau
voor sportclubs

Bespaar tijd door het inschakelen van een incassobureau

Heeft u leden die niet in staat zijn om de contributie te betalen? Daar kunt u veel tijd mee kwijt zijn. Behalve wanneer u een incasso bureau sportclub inschakelt. Sportincas is zo’n incasso bureau, geheel gespecialiseerd in het vorderen van achterstallige contributie van sportclubs.

Wat we kunnen doen als incasso bureau sportclub


- Wij fungeren als tussenpersoon, zodat u zelf niet met de leden om de tafel hoeft;
- U hoeft uw relatie met uw leden niet op het spel te zetten;
- U krijgt gegarandeerd de achterstallige contributie betaald, doordat we persoonlijke betaalplannen maken;
- Het inschakelen van Sportincas als incassobureau is voor u als sportvereniging of -club geheel gratis, de kosten worden doorberekend aan de wanbetaler.

Gespecialiseerd incassobureau

Sportincas is een incasso bureau gespecialiseerd in één soort incasso-opdrachten: die van sportverenigingen en sportclubs. Andere incassobureaus doen deze opdrachten er vaak bij en weten niet wat er speelt in de verenigingen en onder leden. Wij hebben die aandacht wel. Daarom bent u als sportclub of -vereniging bij ons aan het juiste adres voor uw incasso-opdrachten.

Ook interesse in de verbetering van uw cashflow?

Wilt u direct een vordering bij ons indienen of toch liever eerst een vrijblijvend adviesgesprek aanvragen? We horen graag van u. Ook kunt u als u een incasso bureau sportclub nodig heeft door ons teruggebeld worden. Wij zijn u graag van dienst, zodat u kunt doen wat echt belangrijk is: het leiden van uw vereniging.

Hoe kunnen we je helpen?

AFSPRAAK MAKEN VORDERING INDIENEN