home werkwijze waarom een incassobureau nieuws contact

Betalingsachterstand?
Sportincas
incasso voor sportclubs helpt

Als sportvereniging heeft u soms te maken met achterstallige betalingen. U kunt dan het beste Sportincas inschakelen. Wij zijn gespecialiseerd in de incasso voor sportclubs en sportverenigingen.

Bespaar papierwerk door uitbesteden

Heeft u leden met een betalingsachterstand? Het is best lastig om daar zelf achteraan te gaan. U moet immers uw leden waar u een goede band mee heeft op een heel andere manier benaderen dan u normaal zou doen. Toch is het belangrijk voor uw sportclub dat de contributie betaald wordt.

Een incassobureau met een specialisatie

Sportincas is een incassobureau gespecialiseerd in de incasso voor sportclubs. Wij weten wat er binnen de vereniging speelt en hoe de betalingsachterstand van leden kan worden opgelost. Zonder dat ook maar iemand er iets van hoeft te weten. Zo kunnen wij namens u contact opnemen met het betreffende lid en navragen waardoor de achterstand is ontstaan. Ook helpen wij mee om een betalingsregeling op te zetten. Sportincas incasso voor sportclubs is er voor u en uw leden.

Voordelen van uitbesteden van het incassotraject

U hoeft zelf niet achter de verschuldigde contributie aan. Een brief van een incassobureau wordt vaak serieuzer genomen en direct betaald. Sportincas kan als tussenschakel fungeren tussen de sportclub en haar leden zonder de relatie onderling te beschadigen.

Kies nu voor een incassobureau voor sportverenigingen

Neem daarom geheel vrijblijvend contact met ons op om te zien wat Sportincas als incassobureau voor sportclubs voor u kan betekenen. Vraag vandaag nog een vrijblijvend adviesgesprek aan of dien uw eerste vordering al direct in

Hoe kunnen we je helpen?

AFSPRAAK MAKEN VORDERING INDIENEN