home werkwijze waarom een incassobureau nieuws contact

Wij innen contributie
voor uw club met
hart voor uw leden.

Voorkom financiele problemen met incasso op de juiste manier

In de praktijk blijkt dat veel leden van een vereniging niet op tijd betalen. Je zou denken dat niet zo is. Immers, veel leden zijn lid van een vereniging omdat ze iets doen wat ze leuk vinden, zoals met elkaar voetballen, volleyballen of hockey spelen. Veel leden realiseren zich ook niet dat hun vereniging door uitblijvende of te late betaling in de problemen kan komen. Het is zelfs zo dat verenigingen, groot of klein, zelfs in de financiële problemen naar derden kunnen komen door het betaalgedrag van hun leden.

Incasso uit handen geven

Besturen van sportclubs en andere verenigingen volgen de trend die ook bij bedrijven steeds meer lijkt te komen; ze geven het inningstraject van contributie uit handen aan een professionele partij. Hiermee maken de verenigingen hun handen weer vrij voor leukere en belangrijker taken. En zijn ze verzekerd van een betere kasstroom, zonder dat ze 'hard' hoeven optreden tegen hun eigen leden.

Sportincas, gespecialiseerd incassobureau

Als vereniging geef je iets graag uit handen aan een specialist. Aan een partij die weet hoe je omgaat met lastige situaties. Die gaat voor resultaat op een 'zachte' manier. Die dus zowel de relatie met het verenigingslid voorop stelt als de uiteindelijke inning van het openstaande contributie bedrag. Sportincas is zo'n incassobureau. Door de ruime ervaring en specialisatie voor (sport)verenigingen, helpt ze op regelmatige basis kleine, middelgrote en grote sportclubs aan een betere cashflow.

Wilt u dit ook? Neem dan contact met ons op. We bespreken samen de mogelijkheden. Wij innen contributie voor uw club met hart voor uw leden. Heeft u een vordering die u door ons wilt laten bekijken? Dien hem in en we komen er bij u op terug.

Hoe kunnen we je helpen?

AFSPRAAK MAKEN VORDERING INDIENEN